Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 28g91kcal2.9g16.8g0.6g2.7g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g30g106kcal1.8g22.9g0.5g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Oivariini, 60 (100g)5g28kcal0.1g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g514kcal16.2g89.4g8.2g6.6g
Valittu annoskoko234g257kcal8.1g44.7g4.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna117g128kcal4.1g22.4g2.1g1.7g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336