Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 32g106kcal3.4g19.6g0.7g3.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g35g123kcal2.1g26.7g0.6g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen117g39kcal3.9g5.7g0g0g
Oivariini, 60 (100g)5.9g32kcal0.1g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g599kcal19g104.2g9.6g7.8g
Valittu annoskoko273g300kcal9.5g52.1g4.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna137g150kcal4.8g26.1g2.4g2g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336