Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 37g121kcal3.9g22.4g0.8g3.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g40g141kcal2.4g30.5g0.7g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen134g44kcal4.4g6.6g0g0g
Oivariini, 60 (100g)6.7g37kcal0.1g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g685kcal21.6g119.2g11g8.8g
Valittu annoskoko312g342kcal10.8g59.6g5.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g171kcal5.4g29.8g2.8g2.2g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336