Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 41g136kcal4.4g25.1g0.9g4.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g45g158kcal2.7g34.3g0.8g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen151g50kcal5g7.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)7.5g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g770kcal24.4g133.8g12.4g10g
Valittu annoskoko351g385kcal12.2g66.9g6.2g5g
Annoskoko puolitettuna176g193kcal6.1g33.5g3.1g2.5g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336