Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 46g151kcal4.9g27.9g1g4.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g50g176kcal3g38.2g0.9g1g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen167g55kcal5.5g8.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)8.4g46kcal0.1g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g856kcal27g148.8g13.8g11.2g
Valittu annoskoko390g428kcal13.5g74.4g6.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna195g214kcal6.8g37.2g3.5g2.8g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336