Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 550g1804kcal58.1g333.9g12.1g54.5g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g600g2100kcal36g456g10.2g12g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2000g660kcal66g98g0g0g
Oivariini, 60 (100g)100g550kcal1g1g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9320g10227kcal322.2g1777.8g164.6g133g
Valittu annoskoko4660g5114kcal161.1g888.9g82.3g66.5g
Annoskoko puolitettuna2330g2557kcal80.6g444.5g41.2g33.3g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336