Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 55g181kcal5.8g33.5g1.2g5.5g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g60g211kcal3.6g45.8g1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen201g66kcal6.6g9.8g0g0g
Oivariini, 60 (100g)10g55kcal0.1g0.1g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g1027kcal32.2g178.4g16.4g13.4g
Valittu annoskoko468g514kcal16.1g89.2g8.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna234g257kcal8.1g44.6g4.1g3.4g
Arvot/100g100g110kcal3.4g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336