Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 64g211kcal6.8g39.1g1.4g6.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g70g246kcal4.2g53.4g1.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen234g77kcal7.7g11.5g0g0g
Oivariini, 60 (100g)12g64kcal0.1g0.1g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g1198kcal37.6g208.2g19.2g15.6g
Valittu annoskoko546g599kcal18.8g104.1g9.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna273g300kcal9.4g52.1g4.8g3.9g
Arvot/100g100g110kcal3.4g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336