Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 69g225kcal7.3g41.7g1.5g6.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g75g263kcal4.5g57g1.3g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g83kcal8.2g12.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)13g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1165g1278kcal40.2g222g20.6g16.6g
Valittu annoskoko583g639kcal20.1g111g10.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna291g320kcal10.1g55.5g5.2g4.2g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336