Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 74g242kcal7.8g44.7g1.6g7.3g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g80g281kcal4.8g61.1g1.4g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen268g88kcal8.8g13.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)13g74kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g1369kcal43g238g22g17.8g
Valittu annoskoko624g685kcal21.5g119g11g8.9g
Annoskoko puolitettuna312g342kcal10.8g59.5g5.5g4.5g
Arvot/100g100g110kcal3.4g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336