Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 83g272kcal8.7g50.3g1.8g8.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g90g316kcal5.4g68.7g1.5g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 151g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen301g99kcal9.9g14.8g0g0g
Oivariini, 60 (100g)15g83kcal0.2g0.2g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g1541kcal48.4g268g24.6g20g
Valittu annoskoko702g770kcal24.2g134g12.3g10g
Annoskoko puolitettuna351g385kcal12.1g67g6.2g5g
Arvot/100g100g110kcal3.4g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336