Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 9g30kcal1g5.6g0.2g0.9g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g10g35kcal0.6g7.6g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen34g11kcal1.1g1.6g0g0g
Oivariini, 60 (100g)1.7g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g171kcal5.4g29.6g2.8g2.2g
Valittu annoskoko78g86kcal2.7g14.8g1.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal1.4g7.4g0.7g0.6g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336