Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 92g302kcal9.7g55.9g2g9.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g100g352kcal6g76.3g1.7g2g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen335g111kcal11g16.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)17g92kcal0.2g0.2g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g1712kcal53.8g297.6g27.4g22.2g
Valittu annoskoko780g856kcal26.9g148.8g13.7g11.1g
Annoskoko puolitettuna390g428kcal13.5g74.4g6.9g5.6g
Arvot/100g100g110kcal3.4g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336