Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 1100g3607kcal116.2g667.7g24.2g108.9g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1200g4200kcal72g912g20.4g24g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4000g1320kcal132g196g0g0g
Oivariini, 60 (100g)200g1100kcal2g2g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18640g20454kcal644.4g3555.4g329.2g265.8g
Valittu annoskoko9320g10227kcal322.2g1777.7g164.6g132.9g
Annoskoko puolitettuna4660g5114kcal161.1g888.9g82.3g66.5g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336