Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 111g362kcal11.7g67.1g2.4g10.9g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g121g422kcal7.2g91.6g2g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 201g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen402g133kcal13.3g19.7g0g0g
Oivariini, 60 (100g)20g111kcal0.2g0.2g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g2054kcal64.8g357.2g33g26.6g
Valittu annoskoko936g1027kcal32.4g178.6g16.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna468g514kcal16.2g89.3g8.3g6.7g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336