Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g500g851kcal45g42.5g55g0g
Peruna, keskikokoinen 60g563g338kcal8.4g73.2g0.6g5.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)13g113kcal0g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Ruokakerma Valio 5%250g150kcal3g7g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g2953kcal115.2g254.4g161.6g13.4g
Valittu annoskoko1420g1477kcal57.6g127.2g80.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna710g738kcal28.8g63.6g40.4g3.4g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583