Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g601g1021kcal54g51g66.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g676g405kcal10.1g87.8g0.7g6.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)15g135kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Ruokakerma Valio 5%300g180kcal3.6g8.4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g3544kcal138.4g305.2g194g16g
Valittu annoskoko1704g1772kcal69.2g152.6g97g8g
Annoskoko puolitettuna852g886kcal34.6g76.3g48.5g4g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583