Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g701g1191kcal63.1g59.6g77.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g788g473kcal11.8g102.5g0.8g7.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)18g158kcal0g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)131g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Ruokakerma Valio 5%350g210kcal4.2g9.8g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g4134kcal161.6g356.4g226.4g18.6g
Valittu annoskoko1988g2067kcal80.8g178.2g113.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna994g1034kcal40.4g89.1g56.6g4.7g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583