Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g800g1360kcal72g68g88g0g
Peruna, keskikokoinen 60g900g540kcal13.5g117g0.9g8.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)20g180kcal0g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Ruokakerma Valio 5%400g240kcal4.8g11.2g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4540g4721kcal184.6g406.8g258.4g21.4g
Valittu annoskoko2270g2361kcal92.3g203.4g129.2g10.7g
Annoskoko puolitettuna1135g1180kcal46.2g101.7g64.6g5.4g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583