Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g901g1531kcal81.1g76.6g99.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1013g608kcal15.2g131.7g1g9.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)23g203kcal0g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Ruokakerma Valio 5%450g270kcal5.4g12.6g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g5316kcal207.8g458g290.8g24g
Valittu annoskoko2556g2658kcal103.9g229g145.4g12g
Annoskoko puolitettuna1278g1329kcal52g114.5g72.7g6g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583