Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g100g170kcal9g8.5g11g0g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g591kcal23g50.8g32.2g2.6g
Valittu annoskoko284g295kcal11.5g25.4g16.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna142g148kcal5.8g12.7g8.1g0.7g
Arvot/100g100g104kcal4g8.9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583