Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g1001g1702kcal90.1g85.1g110.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1126g676kcal16.9g146.4g1.1g10.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)25g225kcal0g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Ruokakerma Valio 5%500g300kcal6g14g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g5907kcal230.8g509g323.2g26.6g
Valittu annoskoko2840g2953kcal115.4g254.5g161.6g13.3g
Annoskoko puolitettuna1420g1477kcal57.7g127.3g80.8g6.7g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583