Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g300g510kcal27g25.5g33g0g
Peruna, keskikokoinen 60g338g203kcal5.1g43.9g0.3g3g
Keiju rypsiöljy (Raisio)7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Ruokakerma Valio 5%150g90kcal1.8g4.2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g1772kcal69.2g152.6g96.8g8g
Valittu annoskoko852g886kcal34.6g76.3g48.4g4g
Annoskoko puolitettuna426g443kcal17.3g38.2g24.2g2g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583