Juures-paprikavuoka kananpojan paistijauhelihasta

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sipulit ja paprika pannulle, mausta.

Laita uunivuokaan puolet peruna-juuressekoituksesta.

Lisää jauheliha-sipuli-paprika.

Päälle loput juuressekoituksesta.

Päälle Floran kevyt ja paksu.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg500g265kcal7g57g1g0g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia200g280kcal34g0g16g0g
Sipulikuutiot Apetit100g26kcal1.2g4.8g0.2g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g125g75kcal1.2g5.6g5g0.7g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2075g1402kcal92.6g151.4g45.4g6.2g
Valittu annoskoko1038g701kcal46.3g75.7g22.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna519g350kcal23.2g37.9g11.4g1.6g
Arvot/100g100g68kcal4.5g7.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147597