Juures-paprikavuoka kananpojan paistijauhelihasta

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sipulit ja paprika pannulle, mausta.

Laita uunivuokaan puolet peruna-juuressekoituksesta.

Lisää jauheliha-sipuli-paprika.

Päälle loput juuressekoituksesta.

Päälle Floran kevyt ja paksu.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg501g266kcal7g57.1g1g0g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia201g281kcal34.1g0g16g0g
Sipulikuutiot Apetit100g26kcal1.2g4.8g0.2g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g125g75kcal1.3g5.6g5g0.8g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g1405kcal93g151.6g45.4g6.4g
Valittu annoskoko1040g702kcal46.5g75.8g22.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna520g351kcal23.3g37.9g11.4g1.6g
Arvot/100g100g68kcal4.5g7.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147597