Juures-paprikavuoka kananpojan paistijauhelihasta

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sipulit ja paprika pannulle, mausta.

Laita uunivuokaan puolet peruna-juuressekoituksesta.

Lisää jauheliha-sipuli-paprika.

Päälle loput juuressekoituksesta.

Päälle Floran kevyt ja paksu.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg601g319kcal8.4g68.6g1.2g0g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia241g337kcal40.9g0g19.2g0g
Sipulikuutiot Apetit120g31kcal1.4g5.8g0.2g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g150g90kcal1.5g6.8g6g0.9g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Paprika punainen 102g30kcal1g4.6g0.4g1.9g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g1686kcal111.4g182.4g54.4g7.4g
Valittu annoskoko1248g843kcal55.7g91.2g27.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna624g422kcal27.9g45.6g13.6g1.9g
Arvot/100g100g68kcal4.5g7.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147597