Juures-paprikavuoka kananpojan paistijauhelihasta

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sipulit ja paprika pannulle, mausta.

Laita uunivuokaan puolet peruna-juuressekoituksesta.

Lisää jauheliha-sipuli-paprika.

Päälle loput juuressekoituksesta.

Päälle Floran kevyt ja paksu.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg100g53kcal1.4g11.4g0.2g0g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia40g56kcal6.8g0g3.2g0g
Sipulikuutiot Apetit20g5.2kcal0.2g1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g25g15kcal0.3g1.1g1g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 17g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g281kcal18.6g30.4g9g1.4g
Valittu annoskoko208g140kcal9.3g15.2g4.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna104g70kcal4.7g7.6g2.3g0.4g
Arvot/100g100g68kcal4.5g7.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147597