Juures-paprikavuoka kananpojan paistijauhelihasta

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sipulit ja paprika pannulle, mausta.

Laita uunivuokaan puolet peruna-juuressekoituksesta.

Lisää jauheliha-sipuli-paprika.

Päälle loput juuressekoituksesta.

Päälle Floran kevyt ja paksu.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg1002g531kcal14g114.3g2g0g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia401g561kcal68.2g0g32.1g0g
Sipulikuutiot Apetit201g52kcal2.4g9.6g0.4g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g251g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g2810kcal185.8g303.8g91.2g12.6g
Valittu annoskoko2080g1405kcal92.9g151.9g45.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna1040g703kcal46.5g76g22.8g3.2g
Arvot/100g100g68kcal4.5g7.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147597