Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%266g453kcal53.3g0g26.6g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Tomaattimurska 266g78kcal1.5g14.1g0.5g5.1g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g27g15kcal1g2.7g0.1g0g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Punaviini67g47kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2168g1419kcal116.8g61g66g20.8g
Valittu annoskoko1084g710kcal58.4g30.5g33g10.4g
Annoskoko puolitettuna542g355kcal29.2g15.3g16.5g5.2g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608