Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%333g566kcal66.6g0g33.3g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Tomaattimurska 333g98kcal1.9g17.6g0.7g6.3g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g33g19kcal1.2g3.4g0.1g0g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Punaviini83g58kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2710g1774kcal145.6g76.2g82.8g26g
Valittu annoskoko1355g887kcal72.8g38.1g41.4g13g
Annoskoko puolitettuna678g444kcal36.4g19.1g20.7g6.5g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608