Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%466g792kcal93.2g0g46.6g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g233g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Tomaattimurska 466g137kcal2.6g24.7g0.9g8.9g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g47g27kcal1.7g4.7g0.1g0g
Rypsiöljy 9g82kcal0g0g9.3g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Punaviini117g82kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3794g2484kcal203.8g106.8g115.6g36.6g
Valittu annoskoko1897g1242kcal101.9g53.4g57.8g18.3g
Annoskoko puolitettuna949g621kcal51g26.7g28.9g9.2g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608