Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%533g906kcal106.5g0g53.3g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g266g75kcal1.6g15.8g0.5g6.7g
Tomaattimurska 533g157kcal3g28.2g1.1g10.1g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g53g30kcal2g5.4g0.1g0g
Rypsiöljy 11g94kcal0g0g10.7g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Punaviini133g93kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4336g2839kcal233.2g121.8g132.4g41.8g
Valittu annoskoko2168g1419kcal116.6g60.9g66.2g20.9g
Annoskoko puolitettuna1084g710kcal58.3g30.5g33.1g10.5g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608