Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%599g1019kcal119.9g0g59.9g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Tomaattimurska 599g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g60g34kcal2.2g6.1g0.1g0g
Rypsiöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Vesi449g0kcal0g0g0g0g
Punaviini150g105kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4878g3193kcal262.4g137.2g148.6g47g
Valittu annoskoko2439g1597kcal131.2g68.6g74.3g23.5g
Annoskoko puolitettuna1220g798kcal65.6g34.3g37.2g11.8g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608