Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%67g113kcal13.3g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Tomaattimurska 67g20kcal0.4g3.5g0.1g1.3g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g6.7g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Punaviini17g12kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g355kcal29g15.2g16.6g5.2g
Valittu annoskoko271g178kcal14.5g7.6g8.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna136g89kcal7.3g3.8g4.2g1.3g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608