Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%666g1132kcal133.2g0g66.6g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g333g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Tomaattimurska 666g196kcal3.7g35.3g1.3g12.7g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g67g38kcal2.5g6.7g0.1g0g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Vesi499g0kcal0g0g0g0g
Punaviini167g117kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5420g3548kcal291.6g152.4g165.2g52.2g
Valittu annoskoko2710g1774kcal145.8g76.2g82.6g26.1g
Annoskoko puolitettuna1355g887kcal72.9g38.1g41.3g13.1g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608