Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%800g1360kcal160g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g80g46kcal3g8.1g0.2g0g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Punaviini200g140kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6512g4263kcal350.4g183.2g198.6g62.6g
Valittu annoskoko3256g2132kcal175.2g91.6g99.3g31.3g
Annoskoko puolitettuna1628g1066kcal87.6g45.8g49.7g15.7g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608