Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%133g226kcal26.6g0g13.3g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Tomaattimurska 133g39kcal0.7g7.1g0.3g2.5g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g13g7.6kcal0.5g1.3g0g0g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Punaviini33g23kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1084g710kcal58.2g30.6g33g10.4g
Valittu annoskoko542g355kcal29.1g15.3g16.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna271g178kcal14.6g7.7g8.3g2.6g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608