Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g20g11kcal0.7g2g0g0g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Punaviini50g35kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1628g1066kcal87.6g45.6g49.6g15.6g
Valittu annoskoko814g533kcal43.8g22.8g24.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna407g267kcal21.9g11.4g12.4g3.9g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608