Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g400g96kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g100g350kcal6g76g1.7g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g265kcal30.4g0g16g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso1.6g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0g
Siirappi 16g48kcal0g11.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g1607kcal86.6g216.6g37.8g24.6g
Valittu annoskoko1272g803kcal43.3g108.3g18.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna636g402kcal21.7g54.2g9.5g6.2g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943