Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g500g120kcal6g17g1g10.5g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g125g438kcal7.5g95g2.1g2.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso2g5.6kcal0.2g1g0.1g0g
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3182g2009kcal108.6g270.8g47g30.6g
Valittu annoskoko1591g1005kcal54.3g135.4g23.5g15.3g
Annoskoko puolitettuna796g502kcal27.2g67.7g11.8g7.7g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943