Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g600g144kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g150g525kcal9g113.9g2.5g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.6g0g24g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso2.4g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0g
Siirappi 24g72kcal0g17.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g2410kcal130g325g56.2g36.6g
Valittu annoskoko1908g1205kcal65g162.5g28.1g18.3g
Annoskoko puolitettuna954g603kcal32.5g81.3g14.1g9.2g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943