Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g700g168kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g175g612kcal10.5g132.9g3g3.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Sipuli 140g42kcal1.7g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.4g4kcal0.1g0.6g0g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso2.8g7.8kcal0.2g1.4g0.2g0g
Siirappi 28g84kcal0g20.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g2811kcal151.6g379g66g42.8g
Valittu annoskoko2226g1406kcal75.8g189.5g33g21.4g
Annoskoko puolitettuna1113g703kcal37.9g94.8g16.5g10.7g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943