Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g800g192kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g200g700kcal12g151.9g3.4g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g531kcal60.8g0g32g0g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.7g0g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso3.2g9kcal0.3g1.6g0.2g0g
Siirappi 32g96kcal0g23.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g3213kcal173.6g433.4g75.2g48.8g
Valittu annoskoko2544g1607kcal86.8g216.7g37.6g24.4g
Annoskoko puolitettuna1272g803kcal43.4g108.4g18.8g12.2g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943