Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1124g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g899g216kcal10.8g30.6g1.8g18.9g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g225g787kcal13.5g170.9g3.8g4.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g597kcal68.4g0g36g0g
Sipuli 180g54kcal2.2g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.8g0g0.5g
Chili mausteseos, Old El Paso3.6g10kcal0.3g1.8g0.2g0g
Siirappi 36g109kcal0g26.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g3615kcal195g487.6g84.8g55.2g
Valittu annoskoko2862g1807kcal97.5g243.8g42.4g27.6g
Annoskoko puolitettuna1431g904kcal48.8g121.9g21.2g13.8g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943