Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g100g24kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g25g87kcal1.5g19g0.4g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Siirappi 4g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g402kcal21.4g54.4g9.2g6.2g
Valittu annoskoko318g201kcal10.7g27.2g4.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna159g100kcal5.4g13.6g2.3g1.6g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.6g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943