Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g200g48kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g50g175kcal3g38g0.8g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Siirappi 8g24kcal0g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g803kcal43.4g108.4g18.6g12.2g
Valittu annoskoko636g402kcal21.7g54.2g9.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna318g201kcal10.9g27.1g4.7g3.1g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943