Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g2000g480kcal24g68g4g42g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g500g1750kcal30g380g8.5g10g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Chili mausteseos, Old El Paso8g22kcal0.6g3.9g0.5g0g
Siirappi 80g241kcal0.1g59.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12728g8038kcal433.6g1083.8g188.6g122.2g
Valittu annoskoko6364g4019kcal216.8g541.9g94.3g61.1g
Annoskoko puolitettuna3182g2010kcal108.4g271g47.2g30.6g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943