Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g300g72kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g75g262kcal4.5g57g1.3g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso1.2g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Siirappi 12g36kcal0g8.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g1205kcal65g162.8g28.4g18.4g
Valittu annoskoko954g603kcal32.5g81.4g14.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna477g301kcal16.3g40.7g7.1g4.6g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943