Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g724g905kcal152.1g0g32.6g0g
Sinappi 25g33kcal1.1g3.5g1.5g0.4g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Rypsiöljy 13g115kcal0g0g13g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6g17kcal1.2g0.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2096g2472kcal315.8g57.2g107.8g10.4g
Valittu annoskoko1048g1236kcal157.9g28.6g53.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna524g618kcal79g14.3g27g2.6g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102