Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g905g1132kcal190.1g0g40.7g0g
Sinappi 31g41kcal1.4g4.4g1.9g0.5g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 16g144kcal0g0g16.2g0g
Sipuli (kuorittu)314g85kcal4.1g15g0.6g5.3g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala7.5g21kcal1.5g0.4g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2620g3090kcal394.8g71.6g134.4g13g
Valittu annoskoko1310g1545kcal197.4g35.8g67.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna655g773kcal98.7g17.9g33.6g3.3g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102